Kezdőlap Aktuális Órarend Tudnivalók Helyszínek Partnerek Jelentkezés
Tanfolyamok Oktatás Galéria Aktuális Információk Kapcsolat
Balett teljesen kezdő
Balett kezdő
Balett középhaladó
Balett haladó
Spicc alapok
Stretching
Tanfolyamok
Magánórák
Képgaléria
Hanganyagok
Videók
Emlékeztető
Szakmai anyag
Programajánló
Filmajánló
Média
Tőletek
Gépház
Jelentkezés
Órarend
Tudnivalók
70/3323266
beus@developpe.hu
Facebook
YouTube
Skype
A honlapon található írások és fotók szerzői jogvédelem alatt állnak! Az alkotó engedélye nélkül tilos azokat akár eredeti, akár szerkesztett formában továbbadni, tárolni, vagy bármilyen módon értékesíteni!

The Story of the Ballets Russes . .

Aktuális / Filmajánló

A film áttekinti az Orosz Balett (eredeti francia nevén: Ballets Russes) Gyagilev vezetése alatt elért eredményeit, és jelenleg is tartó hatását a művészetekre, a táncos és zenei életre.

Az Angol Nemzeti Balett részleteket ad elő a társulat mesterműveiből. A Szilfid és a Seherezádé mellett bemutatja Nizsinszkij ikonikus balettjének, az Egy Faun délutánja című művének feldolgozását David Dawson koreográfiájában.

Karl Lagerfeld beszél Coco Chanel hatásáról és az Orosz Balett tervezői hagyatékáról. A korszak zenei környezetét az elismert francia zeneszerző és karmester, Pierre Boulez tekinti át a nem kevésbé híres zeneszerző Howard Goodall társaságában.

A kilencvenöt éves Frederick Franklin beszámol Nizsinszkij - A Faun délutánja botrányos befejezéséről, miközben táncosok, zenészek, írók, kritikusok és történészek élénk képet festenek erről az egyedi társulatról, így áttekintést kapunk Gyagilev művészi hagyatékáról.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Forrás: BBC

 

Kommentek

 
Kapcsolat
Tanfolyamok - 2024. júniustól
Magánórák
Személyes foglalkozás

Külön egyeztetett időpontban és helyszínen

Aktuális rovatok